Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Για μια ΑΓΑΠΗ ΖΟΥΜΕ - Βιολέτα Νταγκάλου


***

Βιολέτα Νταγκάλου - Για Μια Αγάπη Ζούμε - Official Music Video



Δημοσιεύτηκε στις 7 Νοε 2018

.

Subscribe: http://bit.ly/SubscribePanikRecordsTube Buy/Stream Violeta Ntagkalou - Gia Mia Agapi Zoume: http://smarturl.it/GiaMiaAgapiZoume Βιολέτα Νταγκάλου - Για Μια Αγάπη Ζούμε - Official Music Video με την υποστήριξη του http://viva.gr ENTER THE PANIK WORLD ★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebookhttp://bit.ly/PanikRecords_YouTubehttp://bit.ly/PanikRecords_Twitterhttp://bit.ly/PanikRecords_Instagramhttp://bit.ly/PanikRecords_GooglePlushttp://bit.ly/PanikRecords_Website Βιολέτα Νταγκάλου - Για Μια Αγάπη Ζούμε Μουσική: Γιάννης Κερμανίδης Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος Διεύθυνση φωτογραφίας: Φώτης Μήτσης Την χορογραφία επιμελήθηκε η Ρία Τσαπά. Συμμετέχουν οι χορευτές: Χρήστος Γκάνεμ, Ηλίας Καρατζόγιαννης, Αγάπη Κοντογιάννη, Πάνος Κορμάς, Γεωργία Λιανέρη, Μαρίνος Ροβιθάκης, Γιάννης Τατάκης, Αλίκη Φωτεινού, Γιοβάννα Χαλκιοπούλου. Ευχαριστούμε θερμά τον Τάκη Βιρνιώτη για τη βοήθειά του στη νοηματική γλώσσα. Στίχοι/Lyrics:
Περίεργο φεγγάρι τη νύχτα φώτισε ακόμα και αυτό που γυρνάς ρώτησε ειρωνικό παιχνίδι η μοίρα μου έπαιξε αφού εσύ αλλού καίγεσαι. Για μια αγάπη ζούμε, μα εγώ σ' έχασα και εκείνη τη βραδιά έσπασα. Το ένα μου κομμάτι δίπλα σου έμεινε το άλλο μη ρωτάς τι έγινε. Περίεργο φεγγάρι, σχεδόν ολόκληρο τη σκέψη μου ξανά έπιασε όμηρο. Δε σε θυμάμαι είπα μα δεν το έπεισα και το ποτήρι μου γέμισα. Για μια αγάπη ζούμε, μα εγώ σ' έχασα και εκείνη τη βραδιά έσπασα. Το ένα μου κομμάτι δίπλα σου έμεινε το άλλο μη ρωτάς τι έγινε. Για μια αγάπη ζούμε, μα εγώ σ' έχασα και εκείνη τη βραδιά έσπασα. Το ένα μου κομμάτι δίπλα σου έμεινε το άλλο μη ρωτάς τι έγινε. © 2018 PANIK PLATINUM Βιολέτα Νταγκάλου - Για Μια Αγάπη Ζούμε | Violeta Ntagkalou - Gia Mia Agapi Zoume - Official Music Video 2018

***

Μόλις κυκλοφόρησε!! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή τη δουλειά καθώς χτίστηκε όλο αυτό με πάρα πολύ μεράκι και εύχομαι να την αγαπήσετε κι εσείς το ίδιο. Η αγάπη δε γνωρίζει σύνορα, δεν υποκύπτει σε ρατσισμούς και δεν ζει στο περιθώριο. Αυτό είναι το μήνυμα σε αυτή τη δουλειά και το φωνάζουμε δυνατά σε μια προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για όλη τη βοήθειά όλους τους συντελεστές. Το τραγούδι "Για μια αγάπη ζούμε" σε μουσική του John Kermanidis και στίχους του Γρηγόρης Βαξαβανέλης ήρθε, κυκλοφόρησε, και περιμένει τη στήριξή σας!

YOUTUBE.COM
Subscribe: http://bit.ly/SubscribePanikRecordsTube Buy/Stream Violeta Ntagkalou - Gia Mia Agapi Zoume:…



***
Ευχαριστώ πολύ #HitChannel!!


HIT-CHANNEL.COM
Η Βιολέτα Νταγκάλου κυκλοφορεί από την Panik Platinum το νέο τραγούδι της «Για Μια Αγάπη Ζούμε» και στέλνει ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα.

***

Βιολέτα Νταγκάλου: 

Το ταλέντο 

του «The Voice» 

σε ένα τραγούδι – 

μήνυμα για την αγάπη

***


Ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα στέλνει η Βιολέτα Νταγκάλου.

Η Βιολέτα Νταγκάλου κυκλοφορεί από την Panik Platinum το νέο τραγούδι της «Για Μια Αγάπη Ζούμε».
Τα μουσικά συστατικά της επιτυχίας και το κοινωνικό μήνυμα που περνά το τραγούδι είναι ότι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι, λευκοί ή έγχρωμοι, άνθρωποι με αναπηρία (ΑμεΑ) ή κωφοί, πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στον έρωτα, το ίδιο δικαίωμα στην αγάπη και κάθε σχέση πρέπει να βασίζεται σε αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους και όχι σε αυτά που τους χωρίζουν.
Η αγάπη δε γνωρίζει σύνορα, δεν υποκύπτει σε ρατσισμούς και δε ζει στο περιθώριο.
Το τραγούδι «Για Μια Αγάπη Ζούμε», σε μουσική Γιάννη Κερμανίδη και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, πραγματεύεται τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια λόγω των αντιλήψεων της κοινωνίας.
Καταστάσεις που αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και τη χορογραφία της Ρίας Τσαπά. Αξίζει να σημειωθεί πως με τη βοήθεια του Τάκη Βυρνιώτη, το ρεφρέν του τραγουδιού παρουσιάζεται στο video clip και στη νοηματική γλώσσα.
Η Βιολέτα Νταγκάλου ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από το «The Voice Of Greece» στο πλευρό του Μιχάλη Κουινέλη (Stavento), με τον οποίο συνεργάστηκε το 2014 στο τραγούδι «Για Σένα Που Λατρεύω».
Το τραγούδι, που αναφέρεται στην ενδοσχολική βία και το σχολικό εκφοβισμό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μετρά πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μπαίνει δυνατά στη μουσική βιομηχανία, καθώς θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολα και του Γιώργου Παπαδόπουλου στο «Γκάζι Live», από τις 23 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
***
Ευχαριστώ πολύ για το αφιέρωμα το #antivirus avmag.gr !


AVMAG.GR
Ένα (ευτυχώς) όχι τόσο συνηθισμένο βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε η Panik Records για το τραγούδι της Βιολέτας Νταγκάλου με τίτλο, "Για Μια Αγάπη Ζούμε".

***

Επιτέλους ένα ελληνικό 

βίντεο κλιπ 

που ξέρει τι θα πει 

συμπεριληπτικότητα

**
Ένα (ευτυχώς) όχι τόσο συνηθισμένο βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε 
η Panik Records για το τραγούδι της Βιολέτας Νταγκάλου με τίτλο, 
«Για Μια Αγάπη Ζούμε».
Σ΄αυτό παρακολουθούμε, μεταξύ άλλων, ομόφυλα ζευγάρια (ανδρικά 
και γυναικεία) αλλά και ζευγάρια με ΑμεΑ να χορεύουν σε μια χορογραφία 
από την Ρία Τσαπά.
Η σκηνοθεσία του κλιπ ανήκει στον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο ενώ 
ο Τάκης Βιρνιώτης βοήθησε για την απόδοση στη νοηματική γλώσσα.
Κοινωνικό μήνυμα ή απλά μόδα, το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ! 

Βιολέτα Νταγκάλου – Για Μια Αγάπη Ζούμε Μουσική: Γιάννης Κερμανίδης 
Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
Συμμετέχουν οι χορευτές: Χρήστος Γκάνεμ, Ηλίας Καρατζόγιαννης, 
Αγάπη Κοντογιάννη, Πάνος Κορμάς, Γεωργία Λιανέρη, Μαρίνος Ροβιθάκης, 
Γιάννης Τατάκης, Αλίκη Φωτεινού, Γιοβάννα Χαλκιοπούλου.
***
Σχ. ΤΕΛΕΙΟ! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΒΙΟΛΕΤΑ ΜΑΣ! 
Τ' ΑΞΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου